Καλώς ήρθατε

Η Motonautica Vesuviana ιδρύθηκε το 1994 από το πάθος του ναυπηγού Vincenzo Nappo, για την θάλασσα και τα φουσκωτά σκάφη αναψυχής. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από πολλά έτη ναυσιπλοΐας και πρακτικών πλοήγησης, καθώς και ναυτικό camping, αποτέλεσε την έμπνευση για το σχεδιασμό και την κατασκευή φουσκωτών σκαφών που προσφέρει τις καλύτερες απαντήσεις στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Η Motonautica Vesuviana (MV) από την αρχή καθιέρωσε τρεις βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους δημιουργήθηκε το ναυπηγείο: Ποιότητα, Σχεδιασμός, Αξιοπιστία. H εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής μέσα στο ναυπηγείο της εταιρείας, από το πρωτότυπο σχέδιο, τα μοντέλα, τα καλούπια, τα πλαστικά με ενισχυμένες ίνες (VTR), σε ανοξείδωτα και ξύλινα μέρη καθώς και είδη από καουτσούκ, και τέλος με την τοποθέτηση υφασμάτων και ταπετσαρίες.

Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην MV να αποκτήσει τεχνογνωσία που καλύπτει πολλούς τομείς, από το σχεδιασμό με CAD-CAM, 3D γάστρες υψηλής απόδοσης, την πλαστικοποίηση των σύνθετων υλικών, που πραγματοποιείτε από το σύστημα Infusion και το RTM σύστημα, σε ειδικά πλαίσια που απορροφούν κραδασμούς και κατασκευαστικές δομές υψηλής αντοχής. Χάρη στο συνδυασμό όλων αυτών των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών, το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής της MV σχεδιάζει και κατασκευάζει όχι μόνο πανέμορφα αλλά λειτουργικά και αξιόπιστα φουσκωτά σκάφη με εξαιρετικές δεξιότητες πλοήγησης. τα οποία ζυγίζουν μέχρι και 30% λιγότερο από το μέσο όρο. Έτσι προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπια μειωμένες εκπομπές ρύπων, προς όφελος όχι μόνο του λειτουργικού κόστους χρήσης αλλά και του περιβάλλοντος. Για όλους αυτούς τους λόγους η Motonautica Vesuviana εγγυάται όχι μόνο απροβλημάτιστες πλεύσεις και σκάφη αλλά και εξαιρετικές αξίες μεταπώλησης.

Με ισχυρό πάθος, ισχυρή επιστημονική βάση και τις τεχνολογικές γνώσεις που αποκτήθηκαν, πάντα εμπνευσμένη από τον ενθουσιασμό των πελατών της, η Motonautica Vesuviana χαράζει έναν νέο δρόμο στον τρόπο σύλληψης, απεικόνισης και κατασκευής των φουσκωτών σκαφών του μέλλοντος.

Motonautica Hellas, Διαπούλη 32, Λυκόβρυση | ΤΚ. 14123 | Τηλ. +30 210 2852 222, Φαξ. +30 210 2852 223

Κινητό 6947 181 848 & 6937 443 443