Εταιρεία

Αξιοποιώντας την 20ετή μας εμπειρία στα ταχύπλοα σκάφη αναψυχής, εμπνευσμένοι από την λατρεία μας προς το απέραντο γαλάζιο δημιουργήσαμε την εταιρεία Motonautica Hellas με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων στον τομέα της θαλάσσιας αναψυχής. Με γνώμονα την επιθυμία μας για ασφαλή και αξιόπλοα σκάφη που υπερέχουν αισθητικής και ανέσεων, επιλέξαμε την αντιπροσώπευση του Ιταλικού ναυπηγείου Motonautica Vesuviana Srl (MV Marine) που ιδρύθηκε το 1994 από τον ναυπηγό Vincenzo Nappo.

Η εμπειρία του κατασκευαστή στην ναυσιπλοΐα, οι επιστημονικές του γνώσης καθώς και η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας έγινε το ισχυρό του όπλο στην ναυπήγηση ενός πρωτοποριακού στόλου σκαφών. Με διαθέσιμα μήκη από 5 έως 11 μέτρα, τα φουσκωτά σκάφη του Ιταλικού ναυπηγείου δικαιώνουν απόλυτα την προτίμησή μας, καθώς υπερέχουν για την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των υλικών κατασκευής τους, τον εργονομικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σχεδιασμό τους, το άψογο φινίρισμα και σε κάθε περίπτωση για την ασφαλή και άριστη πλεύση τους.

Ταυτόχρονα η Motonautica Hellas διατηρώντας στενή συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες μηχανών θαλάσσης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και επιθυμία, προκειμένου να αποκτήσετε ένα φουσκωτό σκάφος το οποίο να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Στα γραφεία μας που βρίσκονται στην οδό Διαπούλη 32 στη Λυκόβρυση Αττικής, μπορείτε να πληροφορηθείτε και να γνωρίσετε τα σκάφη που αντιπροσωπεύουμε στη χώρα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα σκάφη μας στη θάλασσα καθώς και να δείτε από κοντά διαφορετικούς σχεδιαστικούς συνδυασμούς και προτεινόμενο εξοπλισμό, ανάλογα με το μοντέλο του σκάφος.

Motonautica Hellas, Διαπούλη 32, Λυκόβρυση | ΤΚ. 14123 | Τηλ. +30 210 2852 222, Φαξ. +30 210 2852 223

Κινητό 6947 181 848 & 6937 443 443